SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Eksikler Hızlı Şekilde Tamamlanıyor

Eksikler Hızlı Şekilde Tamamlanıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 07.11.2016 - 10:36

Eksikler Hızlı Şekilde Tamamlanıyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kamu kaynaklarını en etkin şekilde kullanarak, öğrenciler ve akademisyenler için son derece rahat çalışma alanları oluşturmaya gayret ettiklerini söyledi.

Mühendislik Fakültesi’nin yeni binasına taşınmasının ardından, eski bina Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Sağlık Fakültesi’ne tahsis edildi. Rektör Şahin, binada süren çalışmaları yerinde inceledi ve son durum hakkında, okulların yöneticilerinden bilgiler aldı. Sağlık Fakültesi’nin, binanın kendine ayrılan kısmında eğitim-öğretim çalışmalarına başladığını belirten Prof. Şahin, derslikler, laboratuvarlar, uygulama alanları, idari ve akademik personelin kullandığı odaların büyük oranda tamamlandığını, kısmi eksiklerin ise çok kısa zamanda tamamlanacağını belirtti. Sağlık Fakültesi’nin Devlet Hastanesi yanındaki binada faaliyet gösterdiğini, bu binanın aynı zamanda Sağlık Hizmetleri MYO’na da hizmet verdiği için yetersiz kaldığını dile getiren Şahin, “Sağlık Fakültemiz için orta vadede bina problemini çözmüş olduk. Böylece kampüs dışında lisans düzeyinde eğitim veren okulumuz da kalmadı” dedi. Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nin ise ilk öğrencilerini 2017’de alması için çalıştıklarını kaydeden Rektör Şahin, binadaki hazırlıkların hızlı şekilde tamamlanması yönünde gayret gösterdiklerini vurguladı.

Gerçekleştirilen ziyaretler sırasında Rektör Şahin’e, Fakültelerin yöneticileri ve akademisyenler eşlik etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021