SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Eğitim-Bir-Sen Gülağaç’ta

Eğitim-Bir-Sen Gülağaç’ta

A - +

Aksaray Haberleri - 12.02.2018 - 19:12

Eğitim-Bir-Sen Gülağaç’ta

Eğitim-Bir-Sen Aksaray Şube Yönetim Kurulu Olarak Bu Ay ki Toplantımızı; Tüm İlçe Başkanlarımız ve Başkan yardımcılarımızın katılımı ile Gülağaç İlçe Yönetimimizin ev sahipliğinde yaptık.

Gündemdeki konuları değerlendiren Murat GÜNAYDIN; “Öncelikle Gülağaç İlçe Yönetimine ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum.Diğer İlçe yönetimlerine de katılımlarından dolayı ayrıca teşekkür ederim. Son günlerde millet olarak kritik günler geçiriyoruz. Türk ordusuna Afrin harekatında başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Harekatta şehit olan askerlerimize de Rabbimden rahmet diliyorum. Gazilerimizde acil şifalar diliyorum” dedi. Ayrıca gündemdeki konularla ilgili bilgi verdi. Gelecekte yapılacak çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanımız Resul Bozlak; Eğitim Bir sen Başkanı Murat GÜNAYDIN ve Yönetim Kuruluna, ilçe Başkanlarımıza ve Başkan yardımcılarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederim.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021