SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Döngeloğlu: ‘Ramazan birbirimizi yeniden tanımaya fırsat veren bir aydır’

Döngeloğlu: ‘Ramazan birbirimizi yeniden tanımaya fırsat veren bir aydır’

A - +

Aksaray Haberleri - 22.06.2015 - 16:54

Döngeloğlu: ‘Ramazan birbirimizi yeniden tanımaya fırsat veren bir aydır’

İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu, “Ramazan ayı birbirimizi yeniden tanıma, yeniden sevmeye fırsat veren bereket ayıdır” dedi.
Başakşehir Belediyesinin destekleri ile Kanal 7 tarafından hazırlanan “Ömer Döngeloğlu ile Sahur Vakti” programı Ramazan boyunca Başakşehir Sular Vadisinden canlı yayınla ekrana geliyor. Başakşehirlilerin izleyici olarak katıldığı programda Döngeloğlu, İslam tarihinden kesitler, Ramazan’ın güzelliklerini anlatırken, Kur’an-ı Kerim tilaveti, Allah’ın güzel isimlerinden oluşan Esma-ül Hüsna duaları ve Salâvatı şerifelerde yer alıyor.

‘RAMAZAN BİRBİRİMİZİ YENİDEN TANIMAYA FIRSAT VEREN BİR AYDIR’
Canlı yayın öncesi programla ilgili bilgi veren Döngeloğlu, “Başakşehir Sular Vadisinde Sahur Vakti programı bir klasik haline geldi. Yurt içi ve yurt dışından olumlu tepki alıyoruz. Programa il dışından katılım oluyor. Sular Vadisi, yaz Ramazanlarının ruhuna çok uygun bir yer. Bu nedenle Başakşehir Belediyesine desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Ramazan ayı, birbirimizi yeniden tanıma, yeniden sevmeye fırsat veren bereket ayıdır. Ramazan berekettir, kardeşliktir, dayanışmadır. Belediyelerimiz son yıllarda insana dokunan, insan onuruna dikkat eden faaliyetlerinin artması dikkat çekici. Sokak iftarları ile kaynaşma sağlanıyor” dedi.

SAHUR YEMEĞİ VERİLİYOR
Başakşehir Sular Vadisinde kurulan alanda izleyenleri ile buluşan Sahur Vakti, saat 01.15’de ekrana geliyor. İzleyici olarak programa katılan konuklar belediye tarafından mahallelerde belirlenen noktalardan alınarak Sular Vadisine getiriliyor. Katılımcılara program öncesi Başakşehir Belediyesi tarafından sahur yemeği veriliyor. Sahur programına katılmak isteyen Başakşehirliler, belediyenin 4440669 numaralı telefonunu arayarak kayıt yaptırabiliyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021