SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Daha Başarili Bir Nesil Için Okul Öncesi Eğitimde Yeni Yaklaşımlar

Daha Başarili Bir Nesil Için Okul Öncesi Eğitimde Yeni Yaklaşımlar

A - +

Aksaray Haberleri - 17.10.2017 - 16:09

Daha Başarili Bir Nesil Için Okul Öncesi Eğitimde Yeni Yaklaşımlar

AB Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından koordine edilen Erasmus+ KA101 Personel Eğitimi kapsamında Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Ekibi tarafından hazırlanan ‘Daha Başarılı Bir Nesil İçin Okul Öncesi Eğitimde Yeni Yaklaşımlar’ isimli ve 2017-1-TR01-KA101-038516 numaralı projenin açılış toplantısı 10.10.2017 tarihinde Valilik toplantı salonunda yapıldı. Projeninkonsorsiyum üyesi okullarından, İtalya’da düzenlenecek yurtdışı eğitim faaliyetinde yer katılacak 15 okul öncesi öğretmenin yer aldığı açılış toplantısında projenin amaçları ve hedefleriyle ilgili olarak bilgilendirme yapıldı.
Ocak ve Şubat aylarında İtalya’da gerçekleştirilecek olan yurt dışı eğitim faaliyetine katılacak öğretmenler hem mesleki açıdan hem de sosyal ve kültürel açıdan kendilerini geliştirme fırsatı elde edeceklerdir.
Montesori Eğitimi, Drama faaliyetleri ve okul öncesi eğitimde yeni yaklaşımlarla ilgili kurslara katılacak olan öğretmenler aynı zamanda İtalya’daki okul öncesi kurumları ziyaret ederek incelemelerde bulunacaklardır.
Aksaray İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayrullah ALABOYUN başkanlığında ve Müdürlüğümüz Proje Ekibi koordinasyonunda düzenlenen toplantıda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayrullah ALABOYUN Öğretmenlerimizi bu eğitimlere katılacak olmalarından dolayı tebrik ederek, bu eğitimlerin hem öğretmenlerimiz açısından hem de kurumlarımız açısından taşıdığı önemi ifade etti.
Projemizde yer alan konsorsiyum üyesi okullar:
Zübeyde Hanım Anaokulu, Vali Ferit Ünal Anaokulu, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, İbrahim Özel Anaokulu, Seyhun Aytaç Anaokulu, Timur Sarrafoğlu İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Mehmet Sarrafoğlu ilkokulu, Emlak Kredi İlkokulu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021