SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Cumhuriyetin 92’nci Yıldönümünü Kutluyoruz

Cumhuriyetin 92’nci Yıldönümünü Kutluyoruz

A - +

Aksaray Haberleri - 29.10.2015 - 17:50

Cumhuriyetin 92’nci Yıldönümünü Kutluyoruz

Türkiye, eşsiz fedakârlıklar sonucu birlik ve beraberlik içerisinde kurduğu Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırmayı başarmış bir ülkedir. Cumhuriyet, bizim için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi, toplumsal ve siyasal değişim projesidir diyen AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, ‘Cumhuriyetin 92’nci yıldönümünü kutluyoruz” dedi.

Böyle günlerimizde millet olarak her zamankinden daha fazla kenetlenmemiz gerekmektedir diyen İl Başkanı, “ortak duygu birliği ile kutlanan Cumhuriyet Bayramı, bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin bayramıdır. Ülkemizin ve aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyeti kurarak bize emanet eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Şehit ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin 92. yılının ülkemiz için kardeşlik, huzur, barış, refah ve mutlulukla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021