SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Bozkurt; Veremeyeceğim hesabım yok…

Bozkurt; Veremeyeceğim hesabım yok…

A - +

Aksaray Haberleri - 03.12.2014 - 9:10

Bozkurt; Veremeyeceğim hesabım yok…

Adı AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olarak geçen Osman Bahadır Bozkurt, hakkında ileri sürülen şaibe iddiaları ile ilgili olarak; “Veremeyeceğim hesabım yok. Bu iş söylemekle olmaz. Bir şaibem varsa ispatı gerekir. Kimse beni başkaları ile karıştırmasın” dedi.
Veremeyeceğim hesabım yok…
Seçim atmosferi ısındıkça aday adayları ve aday adayı olması muhtemel isimler hakkında çeşitli iddialar ve yıpratıcı konuşmalar da her geçen gün artmaya başladı.
AKP içerisinde sadece aday adayları birbirlerinin rakibi olmazken, aday adaylarını destekleyen gruplar ve onların arkasındaki isimler nedeniyle de aday adayları zaman zaman hedef tahtası oluyor. Son olarak çeşitli iddiaların odak noktası haline gelen AKP Milletvekili Aday Adaylarından Osman Bahadır Bozkurt’ta hedefe konulan isimler arasında yerini aldı. AKP Aksaray Milletvekili Ali Rıza Alaboyun’a yakınlığı ile bilinen Bozkurt, hem kendisini ciddi rakip gören diğer aday adaylarının bazıları, hem de Ali Rıza Alaboyun’a karşı olan grupların kullanmak istediği isimlerin başında geliyor.

Şaibe iddiası ile suçlanan Osman Bahadır Bozkurt ile yaptığımız görüşmede kendisi hakkındaki iddialara sadece güldüğünü söyleyen Bozkurt; “İspatlanacak en ufak bir şaibem olsa şimdiye kadar 50 defa gazete manşetlerinde yerimi almıştım. Allah’a şükür alnım ak. Kimse gibi gizli kapaklı işlerim yok. Merkez İlçe Başkanlığım sırasındaki Kongre zamanında da bu tür iftiralarla karşı karşıya kaldım. O zaman kongre sırasında yaptığım konuşmada bütün partililerimizin önünde savcıları göreve davet ettim. Bir yolsuzluğum bir hırsızlığım varsa araştırılsın diye. O nedenle rahatsız olacak hiçbir şeyim olmadığı için hakkımdaki iddialardan rahatsız olmuyorum. Bu partide siyaset yapmak isteyenler (buna ben de dahil) birbirimizin ayağından asılarak zarar vermeye çalışmaktan başka bir şey yapmıyor. Benim ismim ne zaman adaylık için geçse bu söylentiler ısıtılıp ısıtılıp gündeme getiriliyor. Bu tür yollara başvuruldukça partimiz yıpranıyor ona üzülüyorum” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021