SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı; “İstifa Değil, Ortak Karardı”

Başkan Yazgı; “İstifa Değil, Ortak Karardı”

A - +

Aksaray Haberleri - 08.07.2015 - 15:11

Başkan Yazgı; “İstifa Değil, Ortak Karardı”

Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan ile ilgili bir basın toplantısı yapan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “İnternette ya da gazetelerde çıkan istifa etti haberi yalan haberdir, böyle bir şey yoktur. Karşılıklı görüşme sonucunda varılmış olunan bir karardır” dedi.
Başkan Yazgı, “Belediyemizin işleyişinde 5 tane belediye başkan yardımcımız vardı. Fakat biz bir sene boyunca yaptığımız değerlendirmeler sonucunda bir karar vardık ve bundan sonra 5 tane başkan yardımcımızla devam ederken bundan sonra 4 tane başkan yardımcımızla devam edeceğiz dedik. Siyasi anlamda, meclis üyesinden almış olduğumuz başkan yardımcısını iptal edeceğiz. Bundan sonra da yapmayı düşünmüyoruz. 4 tane başkan yardımcımızdan 2’si teknik başkan yardımcısı, birisi sosyal işlerle ilgili ve diğeri de farklı bölümlere bakmak üzere 4 başkan yardımcımızla inşallah bundan sonra devam edeceğiz. Mustafa Karahancı, Serdar Baydar ve Güven Kemerkaya ile devam ediyoruz. Bir teknik başkan yardımcımızla da görüşüyoruz, değerlendiriyoruz ve netleştiği zaman bilgi vereceğim. Biz bir buçuk senemizi tamamladık ve geriye üç buçuk senemiz kaldı. Biz bu süreçte söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Esas hedef bu. Onun dışında başka bir dedikoduya, başka bir ifadeye karışmak istemiyoruz. Artık sadece kendi işimize odaklanmak istiyoruz. Bu nedenle böyle bir karar içinde bulunduk. Hem Nuri, hem de Yılmaz başkan görev süresince yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İnternette ya da gazetelerde çıkan istifa etti haberi yalan haberdir, böyle bir şey yoktur. Karşılıklı görüşme sonucunda varılmış olunan bir karardır. Hiç kimse istifa ile burayı terk edemez, böyle bir şeye ben izin vermem” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021