SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Askeri Raporlar Artık Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tarafından Verilecek

Askeri Raporlar Artık Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tarafından Verilecek

A - +

Aksaray Haberleri - 03.01.2017 - 15:34

Askeri Raporlar Artık Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tarafından Verilecek

Askeri Raporlar Artık Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tarafından Verilecek

Askeri raporların, Askeri Hastanelerin Sağlık Bakanlığına devredilmesi nedeniyle, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden verileceği açıklandı.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Cengizhan Kılıçaslan “Askeri kontrol muayeneleri, Askerliğe elverişli değildir raporları ve Askeri öğrenci olabilir raporlarının artık Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Kurulunca verileceğini açıkladı.

Başhekim Kılıçaslan; “Askeri kontrol muayeneleri, Askerliğe elverişli değildir raporları ve Askeri öğrenci olabilir raporlarının Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Kurulunca verilecek olması nedeniyle Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ramazan Dikmen’in yeni adı Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi, eski adı ile GATA’da (Gülhane Tıp Akademisi) 2 gün süre ile bilgilendirme eğitimi aldı. Başhekim yardımcımız aldığı eğitimi Sağlık Kurulunu oluşturan branş doktorlarına aktardı. Hastane olarak sadece Aksaray ili ile sınırlı kalmayacağız, Şereflikoçhisar’da yeni kurulan topçu birliğinde görevli askeri personelinde rapor ve sevkleri ağırlıklı olarak hastanemizde verilecek. Bu nedenle hastane olarak iş yükü ve sorumluluğumuz daha da artmıştır. Haftada 3 gün toplanan Sağlık Kurulunu haftada 4 güne çıkartılmasını gündemimize taşıdık” dedi.

Daha sonra Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ramazan Dikmen ve Sağlık Kurulu Sorumlusu Sibel Mert tarafından “Askeri kontrol muayeneleri ve raporları, Askerliğe elverişlidir veya değildir raporları ile askeri öğrenci olabilir raporlarının tıbbi olarak nasıl düzenleneceğine dair usul ve esasları anlatıldı.

Hatırlanacağı üzere, daha önce askeri raporlar, Konya ve Ankara’da bulunan çeşitli askeri hastanelerde verilmekteydi.​

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021