SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Altınsoy, Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Ediyor

Altınsoy, Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 25.07.2018 - 15:35

Altınsoy, Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Ediyor

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, seçim sonrası da çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, sivil toplum kuruluş temsilcilerini de ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

İl Başkanı Altınsoy son olarak geçtiğimiz gün İl Başkan Yardımcısı Seyit Temel ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Murat Tekin’i, Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mesut Konuk’u ve Manavlar ve Seyyar Pazarcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kuddusi Yeşildal’ı ziyaret ederken önümüzdeki günlerde ziyaretlerine devam edeceğini belirtti.

Ziyaretleri esnasında Sivil Toplum Kuruluşlarına büyük bir önem verdiklerini dile getiren Başkan Altınsoy, Sivil Toplum Kuruluşlarının toplumun sesi olduğunu belirterek, “Sivil Toplum Kuruluşlarımıza her zaman önem veriyoruz. Onların toplumun sesi olduğunu biliyoruz. Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile bir arada olmak ve çalışmak bizlere mutluluk veriyor” dedi.

Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken, ziyaretler karşılıklı fikir alış verişi ile sona erdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021