Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaraylı şehit ailelerine Konya gezisi düzenlendi

Aksaraylı şehit ailelerine Konya gezisi düzenlendi

A - +

Aksaray Haberleri - 18.04.2018 - 10:49

Aksaraylı şehit ailelerine Konya gezisi düzenlendi

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi himayesinde Aksaraylı şehit ailelerine Konya gezisi düzenlendi.

Yeşim Pekmez Hanımefendi beraberinde Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül’ün eşi Semiha Sarıgül, Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın eşi Reyhan Karabağ, Aksaray Kaymakam Adayı Fatmagül Dalmış, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk’ün eşi Türkan Aktürk, Şehit anneleri ve yakınları birlikte Konya’nın tarihi ve kültürel mekânlarını gezdi.

Program kapsamında ilk olarak istiklal Harbi Şehitliğine giden Şehit aileleri daha sonra Mevlana Türbesi, Şemsi Tebriz’i Türbesi, Alâeddin Tepesi ve Camini ziyaret etti.

80 Günde Devri Alem Parkı, Konya’nın tarihi ve kültürel mekânları gezen Aksaraylı şehit aileleri kendileri ile yakından ilgilenen Yeşim Pekmez Hanımefendiye gezi programından duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür ettiler.

Yeşim Pekmez Hanımefendi düzenledikleri programa katılan bütün şehit ailelerine teşekkür ederek şehit aileleri ile güzel bir gün geçirdiklerini bundan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Pekmez; bu tür kültür gezilerini uygun zamanlarda düzenleyerek şehit yakınları ile beraber olmaya devam edeceklerini kaydetti.

-Konya Valisi eşi ile Emniyet Müdürü eşi şehit aileleri ile bir araya geldi

Yeşim Pekmez Hanımefendi şehit aileleri ile Konya’ya düzenlediği gezi programında Konya Valisi Yakup Canbolat’ın eşi Ayşegül Canbolat Hanımefendi, Konya Emniyet Müdürü Şükrü Yaman’ın eşi Sevilay Yaman’da şehit yakınları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Vali Canbolat’ın eşi Ayşegül Canbolat Hanımefendi Yeşim Pekmez Hanımefendi ve şehit ailelerine Konya’ya hoş geldiniz diyerek kendilerini Konya’da görmekten memnuniyet duyduklarını söyledi. Yeşim Pekmez Hanımefendi; Ayşegül Canbolat’a ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021