Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’ın Markası İZOSOLO’yu Tüm Dünyaya Tanıtacaz

Aksaray’ın Markası İZOSOLO’yu Tüm Dünyaya Tanıtacaz

A - +

Aksaray Haberleri - 25.02.2017 - 12:07

Aksaray’ın Markası İZOSOLO’yu Tüm Dünyaya Tanıtacaz

Aksaray organize sanayi bölgesinde yalıtım malzemesi üretimi yapan Aksaraylı iş kadını Aysun Akkurt’a ait izosolo yalıtım firmasının düzenlediği tanıtım semineri büyük ilgi gördü.

Belediye Tiyatro Salonunda düzenlenen seminere; Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Cüneyt Göktaş, Aksaray İş Kadınları Derneği Başkanı Hatice Şahin Eroğlu, Müteahhitler, İnşaat sektöründekiler, ve Üniversite öğrencileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Mühendis Ömer Özkul, tamamen Aksaray’da üretilen İzosolo yalıtım ürünlerinin bütün özelliklerini slayt,video gösterisi ve uygulamalı şekilde tanıtım yaparak davetlilere İzosolo ürünlerinin günümüzde ne kadar çok ihtiyaç duyulduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Mühendis Özkul, Aksaray’daki ve Türkiye’deki Binaların ses, ısı ve yangına karşı kanserejon içermeyen İzosolo ürünleriyle daha sağlıklı hale gelebileceğinin altını çizdi

İzosolo Firmasının sahibi Kadın Girişimci Aysun Akkurt, amaçlarının Aksaray’ın öz sermayesi olan İzosolo ürünlerini sadece Türkiye’ye değil tüm dünyaya tanıtmak olduğunu belirtti.

Akkurt seminere katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür ederek, Üniversite öğrencilerinden gelen yoğun istek üzerine İzosolo ürünlerinin tanıtımı ile ilgili ikinci bir seminer daha düzenlemeyi hedeflediklerini kaydetti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021