SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da El Sanatları Sergisinin Açılışı Yapıldı

Aksaray’da El Sanatları Sergisinin Açılışı Yapıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 20.04.2016 - 16:16

Aksaray’da El Sanatları Sergisinin Açılışı Yapıldı

Aksaray’da El Sanatları Sergisinin Açılışı Yapıldı. Aksaray’da 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında bugün el sanatları sergisi açıldı.
Aksaray’da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 15–20 Nisan tarihleri arasında kutlanan 40.Turizm haftasının açılışı gerçekleşti. Kent meydanında yapılan turizm haftası açılış programına Vali Şeref Ataklı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mustafa Doğan ve davetliler katıldı. Açılışta konuşma yapan Vali Şeref Ataklı, turizm haftasının açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, sergisin hayırlı olmasını temennisinde bulundu. İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mustafa Doğan ise, “40.Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Aksaray’da da Valilik koordinasyonuyla Ihlara Vadisi yürüyüşü Hasan Dağı’nda yamaç paraşütü, yapılan paneller ve diğer etkinliklerimiz yapıldı. Bugünde kent meydanında El Sanatları sergimizi açtık. İlçelerdeki Halk Eğitim merkezlerinde yöresel el sanatlarımızın olduğu Taşpınar gibi kasabalarımızın ve merkezdeki Aksaray Belediyesinin AKMEK katılımı ile gerçekleştirmiş olduk. Birde Turizm alanında faaliyet gösteren bir takım kuruluşlarımızın katılımı ile yaptık” dedi.
Daha sonra protokol mensupları sergi stantları gezerek bilgiler aldılar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021