SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray TİME’da

Aksaray TİME’da

A - +

Aksaray Haberleri - 28.12.2016 - 13:28

Aksaray TİME’da

Dünyaca ünlü TİME dergisi, 2016 yılı içinde tüm dünyada çekilmiş en şaşırtıcı 50 hayvan fotoğrafını seçti.

Fotoğraflar arasında Aksaray’dan Anadolu Ajansı muhabirinin Tuz Gölü’nden çektiği flamingo fotoğrafı da yer aldı.

Düzenli olarak her yıl birbirinden etkileyici yüzlerce fotoğrafa yer veren TİME, 2016’ya damgasını vuran fotoğrafları belirledi. TİME’ın farklı kategorilerde pek çok fotoğraf arasından seçkin fotoğraf editörlerince, dünyadaki en şaşırtıcı 50 hayvan fotoğrafı seçildi.

Dünyada çekilmiş en şaşırtıcı 50 hayvan fotoğrafı arasında bu yıl ikinci sırada Aksaray’dan bir kare yer alıyor. Anadolu Ajansı muhabiri Murat Öner Taş’ın Tuz Gölü’nden çektiği flamingo fotoğrafı, listenin ikinci sırasında yer alırken, çok sayıda uluslararası sitede fotoğrafı yayınladı.

-Aksaray ismi 1 fotoğraf karesinden tüm dünyaya duyuruldu

Aksaray’a ait bir fotoğrafın TİME listesine girmesi, Aksaray’ın tanıtımına da önemli katkı sağlıyor. Sosyal medyada 25 milyonun üzerinde takipçisi olan dergi, daha önce de Aksaray’dan Murat Öner Taş’ın haberlerini İngilizce olarak yayınlamıştı.

Kapadokya’nın doğal güzellikleriyle fotoğrafçılar açısından zengin görsele sahip olduğunu belirten Murat Öner Taş, “Aksaray ve çevresinden yayınladığımız fotoğraflar, ülkemiz dışında İngilizce yayınlanarak, büyük beğeni kazanıyor. Dünya çapında ünlü TIME tarafından Aksaray isminin yer aldığı bir fotoğraf karesinin saygın fotoğraf editörlerince beğenilmesi ve etkileyici bulunarak seçilmesi Aksaray adına yaşadığımız ortak bir gururdur. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Aksaray’ı ülkemizde ve dünyada tanıtmaya devam edeceğiz.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021