SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray SGK minik yüreklerle kucaklaştı

Aksaray SGK minik yüreklerle kucaklaştı

A - +

Aksaray Haberleri - 23.03.2016 - 16:56

Aksaray SGK minik yüreklerle kucaklaştı

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet Çalışkan, Emlak Kredi İlkokulunda Sosyal Güvenlik Eğitim Serisi 4, Güven ile Sağlıklı İletişim, Güven ve yarışçı çocuklar isimli çocuklara yönelik dergi ve cd dağıttı.

Gülücükleri yüzlerinden eksik olmayan minik öğrencilerle sohbet eden Çalışkan çocuklara Sosyal Güvenlik nedir? Deyince ilginç cevaplar aldı. Kimisi Sosyal Güvenliği bir şemsiye olarak tanımlarken, kimisi gençken para yatırılıp yaşlanınca o paraların harcandığı bir sistem, kimisi doktora gitmek için gerekli bir sistem olarak tanımlarken kimisi de, güvenliği sağlayan bir kuruluş olarak tanımladı.


İl Müdürü Çalışkan da “önemli olan hayatımızın her anında yanımızda olan Sosyal Güvenliğin körpe zihinlerde yer etmesini sağlamaktır” dedi.

Sohbetin sonunda Sosyal Güvenlik ile ilgili soruları cevaplayan öğrencilere hediyeler veren Çalışkan, Okul Müdürü Osman Bacaksız ve sınıf öğretmenleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021