SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray İtfaiyesi Hayat Kurtarıyor

Aksaray İtfaiyesi Hayat Kurtarıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 12.07.2017 - 13:31

Aksaray İtfaiyesi Hayat Kurtarıyor

İnsanların can ve mal güvenliğini sağlamak adına 7/24 kesintisiz hizmet veren Aksaray Belediyesi İtfaiyesi, birçok kaza ve yangın olayına anında müdahale ederek can kurtarıyor.

Akşam saat 22.17 sıralarında Aksaray Lisesi karşısındaki bir evde yangın ihbarı alan itfaiye ekipleri, kısa sürede olay yerine gelerek evin içinde bulunan kadın ve çocukları yangından ve dumandan etkilenmemesi için dışarıya çıkardı. Bu sırada 3-4 yaşlarındaki Merve adlı kız çocuğunun içerde olduğunu öğrenen İtfaiye eri Miraç Mutlu, kendi hayatını hiçe sayarak minik kızı alevlerin ve dumanların arasında çekip alarak hayatını kurtardı.

İtfaiye erinin kurtardığı Minik Merve ilk müdahalesi yapıldıktan sonra önce Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine oradan da Kayseri’ye sevk edildi.

Ev yangını itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınıp söndürülürken, İtfaiye eri Miraç Mutlu’nun minik Merve’yi yangının içinden çekip alması ve hayatını kurtarması,hem amirleri hem de vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021