SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Emniyet Müdürlüğüne Hüner atandı

Aksaray Emniyet Müdürlüğüne Hüner atandı

A - +

Aksaray Haberleri - 26.10.2016 - 8:28

Aksaray Emniyet Müdürlüğüne Hüner atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre 34 il emniyet müdürü merkeze alınırken, 24 il emniyet müdürü ile 2 daire başkanının yeri değiştirildi. İlk ataması yapılan il emniyet müdürü sayısı ise 37 oldu. İçişleri Bakanı onayıyla ise Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki 24 daire başkanı merkeze alınırken, ilk ataması yapılan daire başkanı sayısı ise 31 oldu.
Bu atamalara göre Aksaray Emniyet Müdürü Mehmet Aslan Erzurum Emniyet Müdürü oldu. Aksaray Emniyet Müdürlüğüne ise Ardahan Emniyet Müdürü Selami Hüner atandı.

Selami HÜNER
1984 Polis Koleji, 1988 Polis Akademisi mezunudur. Sırasıyla İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü farklı birimleri, Brüksel Başkonsolosluğu Misyon Koruma, Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Divriği ve Gemerek İlçe Emniyet Müdürlüğü, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Bayındır ve Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Şube, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdür Yardımcılığı, Adile Sadullah MERMERCİ Polis Okulu Öğretmen Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştır.
Polis Başmüfettişi iken 14.05.2014 tarih ve 2014/417 sayılı Kararname ile Ardahan İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştı.
Evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021