SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Belediyesi, Eski Terminaldeki Mülk Sahiplerini Afyon’a Gönderdi

Aksaray Belediyesi, Eski Terminaldeki Mülk Sahiplerini Afyon’a Gönderdi

A - +

Aksaray Haberleri - 10.03.2015 - 11:48

Aksaray Belediyesi, Eski Terminaldeki Mülk Sahiplerini Afyon’a Gönderdi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Taşpazar Mahallesi’ndeki eski otobüs terminalinin yerine Aksaray’a yakışacak modern bir projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor.

Eski terminaldeki mülk sahipleri, Aksaray Belediyesi’nin organizesi ile Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında eski terminal için hazırlanan projenin bir benzeri olan Afyon’daki AFİUM Alış Veriş Merkezi’ni yerinde görmek için Afyon’a gönderildi.

Belediyenin teknik elemanlarından oluşan bir heyetle birlikte otobüsle Afyon’a gönderilen mülk sahipleri, Afyon’da AFİUM Ticaret Alış Veriş Merkezi’ni gezip yerinde görme imkânına kavuştular.

AFİUM’un projesini çok beğenen mülk sahipleri, aynı projenin veya benzeri bir projenin eski terminal alanına yapılmasının hem kendileri için hem de Aksaray için çok iyi olacağını kaydettiler.

Mülk sahipleri, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın Aksaray’a yapacağı projenin bir benzerini yerinde görmeleri için kendilerine özel olarak Afyon’a göndermesinden dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek

“ Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’nın eski terminal yerine yapacağı projeyi biz çok merak ediyorduk. Terminalle ilgili güzel bir proje hazırlanmış. Bu projenin bir benzeri olan AFİUM’u görmemiz için bizleri Afyon’a gönderdi. Bu jestinden dolayı da başkanımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Afyon’daki projeyi gezip gördük. Beğendik. Ancak Başkanımızın o projeden daha güzelini Aksaray’ımıza yapacağına inanıyoruz.” şeklinde konuştular.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021