SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Parti’den Topakkaya Beldesi’ne Ziyaret

AK Parti’den Topakkaya Beldesi’ne Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 06.12.2015 - 14:59

AK Parti’den Topakkaya Beldesi’ne Ziyaret

1 Kasım seçimlerinin ardından merkez, ilçe, belde ve köyleri ziyaret etmeye devam eden AK Parti Aksaray Teşkilatı, merkeze bağlı Topakkaya Beldesi’ni ziyaret etti.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve teşkilat üyelerinin katıldığı AK Parti heyeti, Topakkaya Belde Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut’u makamında ziyaret ederek seçimde verdikleri destekten dolayı belde halkına teşekkür etti.
Belde Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci beldede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. AK Parti hükümeti olarak belde ve köylerde yaptıkları çalışmaların devam ettiğini aktaran Ömer Gizlenci, amaçlarının belde ve köyleri de modernleştirip insanlara yaşanabilir bir alan oluşturmak olduğunu kaydetti. Ömer Gizlenci, Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut’tan da talep ve önerileri aldı.
Belde Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut ise beldede yapılan projelerden bahsederek, Topakkaya Beldesi’nin örnek bir belde olduğunu söyledi. Beldeyle ilgili vatandaşın görün ve önerilerini AK Parti yetkililerine aktaran Başkan Akbulut, belediye olarak çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini kaydetti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021