SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti’den Milli Eğitim Bakan Yardımcısına Ziyaret

Ak Parti’den Milli Eğitim Bakan Yardımcısına Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 13.08.2015 - 15:40

Ak Parti’den Milli Eğitim Bakan Yardımcısına Ziyaret

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay yazılı yayınladığı basın bildirisinde Grup Başkan Vekilimiz Sn.İlknur İnceöz ile birlikte Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sn. Orhan Erdem beyi makamında ziyaret ettiklerini belirtti. Çeşitli konularda istişare edip, bilgiler aldık, dedi.

Meclis çalışmalarının olmadığı her fırsatta milletvekilleri olarak bir araya gelip istişare ettiklerini belirten AK Parti Grup Başkanvekili İlknur inceöz; “Milletvekilleri olarak Meclis çatısı altında yoğun bir çalışma süreci geçiriyoruz, dedi. Görüşmede gündemdeki konuların yanında Aksaray’daki eğitim alanında eksiklerimiz ve sıkıntılarımızı ilk ağızdan iletme imkânı bulduklarını belirten İl Başkanı Abdulkadir Karatay, gündemdeki siyasi gelişmelerle birlikte yerel eğitim sorunları ve çözüm önerileri dile getirildiğini vurguladı.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz ve İl Başkanı Abdulkadir Karatay’a kendisine yapılan ziyaretten dolayı teşekkür etti. Birçok konularında fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti ve eğitim alanındaki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayan Bakan Yardımcısı Erdem, arzu edilen sorunlar ve talepler kısa sürede çözüme ulaşılacaktır,” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021