SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti Türk Siyasi Hayatına Değer Katmıştır

Ak Parti Türk Siyasi Hayatına Değer Katmıştır

A - +

Aksaray Haberleri - 14.08.2015 - 12:47

Ak Parti Türk Siyasi Hayatına Değer Katmıştır

Aksaray Milletvekili Nevzat Palta yapmış olduğu yazılı açıklamada;
Bugün; 14 Ağustos 2001’de kurulan ve kısa zamanda halkımızın gönlünde derin bir teveccüh kazanmış olan Adalet ve Kalkınma Partisinin 14. Kuruluş yıldönümüdür. 3 Kasım 2002 Genel Seçimleri ile birlikte iktidar olan Ak Parti bugüne kadar millete hizmet etme şerefi ile vazifelendirilmiştir.

Ekonomik krizin milletimizi tamamen etkisi altına aldığı, huzur ve refahın azaldığı, ülkemizin uluslararası sahada itibarının yerlebir olduğu bir dönemde, milletin bitmiş umutlarına ışık olan bu kutlu yürüyüş, büyük lider Recep Tayyip Erdoğan ile başlamış ve 14 yıldır hız kesmeden devam etmektedir.

“Halka hizmet, Hakk’a hizmettir” düsturu ile hareket eden Adalet ve Kalkınma Partisi, ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine temsil edilme kabiliyeti en yüksek parti olma başarısını elde etmiştir. Sağlıktan Ulaşıma, Adaletten Eğitime, Ekonomiden Uluslararası Politikalara kadar birçok sahada ülkemizin en kronik sorunlarını kısa zamanda gündemine almış ve süratle çözüme kavuşturmuştur.

Ak Parti bir siyasi parti olarak parti içi demokrasi, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem bakımından Türk siyasi hayatına yüksek değer katmıştır.

Bu kutlu yürüyüşte ak kadrolarıyla ülkemizin yarınlarına hizmet eden, büyük başarılara imza atan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor; bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 14. kuruluş yıl dönümünün ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021