SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti Grup Başkan Vekili İnceöz ve Başkan Yazgı, Esnafları Ziyaret Etti

Ak Parti Grup Başkan Vekili İnceöz ve Başkan Yazgı, Esnafları Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 15.11.2016 - 12:21

Ak Parti Grup Başkan Vekili İnceöz ve Başkan Yazgı, Esnafları Ziyaret Etti

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz’e Modern kapalı Salı pazarını tanıttı.

Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz ile birlikte belediye tarafından modernize edilen Kapalı Salı Pazarına gelen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çevredeki esnafları tek tek ziyaret edip hal hatır sordu.

Esnaflar tarafından yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Yazgı ve Grup Başkan Vekili İnceöz, davet üzerine esnaflarla oturup çay içerek, gündeme dair konularda hasbihal ettiler.

Esnaflar, Ak parti hükümeti sayesinde Türkiye’nin çok önemli bir büyüme ve gelişme kaydettiğini belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’dan çok memnun olduklarını ifade ettiler.

Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkan Vekili İnceöz, gerek yerel yönetim gerekse hükümet bazında Aksaray’a çok güzel hizmetler kazandırıldığını ifade ederek, Aksaray belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın da çok büyük projelerle önemli katkı sağladığını kaydetti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise açıklamasında halkla yapılan istişareler sonucu hizmetlere ve projelere yön verildiğini belirterek “Halkımızın ve hükümetimizin desteği ile Aksaray’ımıza çok önemli projeler kazandırdık. Halende kazandırmaya devam ediyoruz. Allah’ın izniyle Aksaray’ımıza layık olduğu en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz.dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021