SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti, Bahçesaray ve Kırımlı Mahallesini Ziyaret etti

Ak Parti, Bahçesaray ve Kırımlı Mahallesini Ziyaret etti

A - +

Aksaray Haberleri - 02.05.2015 - 20:33

Ak Parti, Bahçesaray ve Kırımlı Mahallesini  Ziyaret etti

Ak Parti, bütün kadrolarıyla, bütün birimleriyle, bütün teşkilatla kendini daima milletin kaderiyle birlikte tanımlayan ve kendini milletine adayan bir partidir diyen nevzat patla ziyaretini Hamidiye alaca olarak bilinen Bahçesaray ve Kırımlı mahallelerine ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bu partiye mensubiyet, bu partiye aidiyet, bu parti çatısı altında Türkiye’ye hizmet etmek büyük bir sorumluluktur. Zira Ak Parti, milletimizin birliğinden, vakarından, asaletinden doğan gücün adıdır, diyen Milletvekili Adayı Nevzat Palta, 2001 öncesi dönemin ülkemiz açısından çok büyük eksilerle, yanlışlıklarla dolu olduğunu ve bu karanlık dönemin Ak Parti iktidarları süreciyle birlikte aydınlık yarınlara doğru yol almaya devam ettiğini ifade etti. Milletimizin yine istikrara, huzur ve güvene oy vererek Ak Partiyi daha güçlü bir şekilde yine iktidar taşıyacağını belirten, Bu seçimin galibi yine AK Parti olacaktır. Hayırlı ve güzel hizmetler vereceğimize inanıyoruz.

Programı Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, İl Başkan Yardımcısı ve önceki dönem görev almış olan teşkilat mensupları ile birlikte mahalle toplantıları ve esnaf ziyaretinde bulunarak istek ve taleplerini dinlediler.

Bahçesaray ve Kırımlı mahalle Esnaf ve mahalle sakinleri nevzat Palta’ya büyük ilgi gösterirken 7 Haziran seçimleri için 3-0 sözü verdiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021