SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Heyet OSB’de Fabrikaları Ziyaret Etti

AK Heyet OSB’de Fabrikaları Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 23.10.2019 - 12:22

AK Heyet OSB’de Fabrikaları Ziyaret Etti

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberindeki heyet ile birlikte, Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret ederek, yatırımcılar ve çalışanlarla görüştü.

OSB ziyaretinde AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, OSB Müdürü Ayhan Ermiş, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Üretim ve istihdam ile şehir ekonomisine can katan Organize Sanayi Bölgesi’nde birbirinden farklı üretim yapan Asyayay, Sarpteks ve CAPPADOCIA PHARMA ilaç Tıbbi Ambalaj Sanayi fabrikasını ziyaret eden Ak heyet fabrika yöneticilerinden üretim kapasitesi, istihdam ve diğer konular ile ilgili bilgiler aldı.

Fabrika gezileri sonrasında değerlendirmede bulunan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “AK Parti İl Teşkilatımızın yaptığı program çerçevesinde Organize Sanayi Bölgesindeki İş adamlarını ve sanayicileri ziyaret ettik. Gezimizin amacı Organize Sanayi Bölgesindeki iş adamlarının talep ve sıkıntılarını partimizce düşüncelerini alıp nasıl yardımcı olabiliriz diye istişare etmek. Kalkınmak için tarımda olduğu gibi sanayide de üst seviyede olmalıyız. Amacımız ilimizi cazibe merkezi haline getirmek ve daha fazla yatırımcıyı çekerek istihdama ve ekonomiye katkıda bulunmak. Aksaray olarak ülkemizin dünyadaki ticaret gücüne güç katmak istiyoruz. Hem üretime hem ekonomimize katkı sağlayan sanayicilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren sektör temsilcileri ise, “AK Parti Hükümetleri döneminde çok ciddi destekler gördük. Sizlerden de gereken desteği ve ilgiyi görüyoruz. Sorunlarımız takip edilip çözüm bulunuyor. Ufak tefek sorunlarımıza ise hep birlikte çözüm üretiyoruz. Bundan sonra da sizlerden destek isteyeceğiz ve biz de üzerimize düşeni her zaman olduğu gibi yapmaya hazırız” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021