SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AGD Aksaray Şubesi Sanayi Camiin Cuma Namazı Çıkışı Aşure İkram Etti

AGD Aksaray Şubesi Sanayi Camiin Cuma Namazı Çıkışı Aşure İkram Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 28.10.2016 - 15:52

AGD Aksaray Şubesi Sanayi Camiin Cuma Namazı Çıkışı Aşure İkram Etti

Anadolu Gençlik Derneği Aksaray Şubesi, Cuma namazı çıkışı Sanayi Camisi avlusunda vatandaşlara aşure dağıttı. Muharrem ayı ve Aşure günü dolayısıyla açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Aksaray Şube Başkanı Sait Çelebi, Aşure gününün öneminden bahsetti.

Çelebi “Muharrem ayının bereket, rahmet ve feyzin bollaştığı bir ay olduğunu belirterek, “Hicri takvime göre yeni yılın ilk ayı olan Muharrem ayına merhaba dediğimiz bugünlerde, içindeki tahıllardan çok güzel bir tat oluşturan aşure ile sevgi, mutluluk, birlik ve beraberliği yaşıyoruz. Aşure birçok çeşidin bir araya gelmesiyle oluşan, çok lezzetli bir tatlıdır. Bu bizlere farklılıklarımızla beraber bir arada yaşama kültürünün lezzetini anımsatır. Bu yüzden bugünün anlamı çok değerlidir. Bu güzellikleri ve geleneklerimizi her zaman korumalıyız. Cenab-ı Hak, bu birlikteliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın, bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Tüm halkımızın Muharrem ayı mübarek olsun” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021