SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 84 bin öğrenci ve 7 bin eğitim çalışanı ile Aksaray’da ders zili çaldı.

84 bin öğrenci ve 7 bin eğitim çalışanı ile Aksaray’da ders zili çaldı.

A - +

Aksaray Haberleri - 28.09.2015 - 15:09

84 bin öğrenci ve 7 bin eğitim çalışanı ile Aksaray’da ders zili çaldı.

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da düzenlenen bir programla başladı. Taptuk Emre Ortaokulu’nda düzenlenen programa Vali Şeref Ataklı, Alay Komutan Vekili Yarbay Hakan Eşitgen, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Yeni eğitim öğretim yılının ülkemize, milletimize eğitim çalışanlarına, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun olmasını diliyorum. ” dedi. Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu ve 8. sınıf öğrencileri 5. sınıf ve okul öncesi öğrencilerine hoş geldin çiçeği takdim etti.

ÖĞRENCİLERE OKUL ÇANTASI VE KIRTASİYE SETİ HEDİYE EDİLDİ

Daha sonra öğrencilerle birlikte sınıflara giren Vali Şeref Ataklı, Alay Komutan Vekili Yarbay Hakan Eşitgen ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile diğer protokol üyeleri, öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemeleri hediye etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021