SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ düzenlenen törenle kutlandı

‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ düzenlenen törenle kutlandı

A - +

Aksaray Haberleri - 25.11.2016 - 9:27

‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ düzenlenen törenle kutlandı

“Öğretmenler Günü” Aksaray Kültür Merkezinde düzenlenen törenle kutlandı. Törene; Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Aylin Kızıldere Yalçınkaya, İdare Mahkemesi Başkanı Osman Erkan, İl Jandarma Komutan Albay Gazi Demir, Emniyet Müdürü Selami Hüner, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, kamu kurumları müdürleri ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal törende yaptığı konuşmasında; teknolojinin geldiği son noktada eğitim için her türlü materyalin kullanıldığını ancak unutulmaması gerekenin, ana kaynak ve rol modelin öğretmenler olduğunu söyledi.

Türkiye’nin değişik yerlerinde zor şartlar altında görev yapan öğretmenlerin olduğunu ifade eden Kartal, 15 Temmuz darbe girişimini işaret ederek “Bu ülke için şehitler veriyoruz. Bugün yine şehitlerimiz var. Evlatlarımız, büyüklerimiz bu ülke için canlarını feda etti. Biz bu ülkeye niye çok çalışmayalım” dedi.

Törende; adaylıkları kalkan öğretmenler; Aksaray Anadolu Lisesi Öğretmeni Erdal Aksu yönetiminde yemin ederek kutsal öğretmenlik mesleğine ilk adımlarını attı.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğretmen ve öğrencilere hediyeleri düzenlenen törenle verildi.

Vali Aykut Pekmez hediyelerini verdiği öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek başarı dileklerini iletti.

Kutlama töreni öğretmenlerden oluşan Türkü Beyler müzik topluluğunun seslendirdiği türkü ve şarkıları söylenmesi ile sona erdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021