SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » YRP Kadın Kolları Başkanı Meltem Er Oldu

YRP Kadın Kolları Başkanı Meltem Er Oldu

A - +

Ana Manşet - 14.02.2024 - 20:37

YRP Kadın Kolları Başkanı Meltem Er Oldu

Yeniden Refah Partisi Aksaray il Başkanı Mustafa Selvi yaptığı açıklamada partisinin kadın kolları başkanlığına Refah Partimizin Rahmetlik Aksaray Belediye Başkanı Sayın Ahmet Er,in kızı Sayın Meltem Er olmuştur dedi.

Selvi, “Halka hizmet, hakka hizmettir” düsturuyla yıllar önce ortaya koyduğumuz siyaset anlayışımız, en zor günlerinde Türkiye’ye refah ve huzur kapılarını araladı.
Milletimizin istiklal ve istikbali için yarım asırdan uzun zamandır sürdürdüğümüz bu yürüyüş, bugün inanmış kadrolarımızla devam ediyor.
En zor zamanlarda sorumluluk üstlenen, milletini canından aziz bilen kadrolarımız, tarihi bir dönemeçte yeniden refah için ayağa kalktı.

Millî Görüş, sadece bir siyasi hareket, sadece bir siyasi görüş değil, aynı
zamanda bir yaşam felsefesidir. Millî Görüş’ün temel taşları “ahlak, fazilet,
merhamet, liyakat, feraset, hidayet, dirayet ve gayret”tir. Bu sebeple
Millî Görüş, maneviyatı önceleyen ve tarihimize sahip çıkan bir bakış açısı
sunmaktadır

Aksaray’da ise her geçen gün partimize olan teveccüh artmaktadır. Yoğun bir üye başvurusu bulunmaktadır. Tüm gücümüzle başta merkez olmak üzere teşkilatımızın her kademesinde bulunan eksiklerimizi tamamlamaktayız. 1994 – 1999 yılları arasında Refah partisi Aksaray Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve 2021 yılında rahmeti rahmana kavuşan başkanımız Ahmet ER’in değerli kızı Meltem ER Hanımefendi Partimizde Kadın kolları başkanı olarak atanmıştır. Aynı zamanda Belediye Meclis üyesi adayımız olmuştur. Kendisini tebrik ediyor muvaffakiyetler diliyorum dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021