SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Yeni Sanayi Sitesinde Molozları Refüjlere Dökmeyelim!

Yeni Sanayi Sitesinde Molozları Refüjlere Dökmeyelim!

A - +

Ana Manşet - 07.02.2024 - 9:54

Yeni Sanayi Sitesinde Molozları Refüjlere Dökmeyelim!

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, seçim çalışmaları için gittiği Yeni Sanayi Sitesinde (ASTİM) esnafların çevre ve orta refüj temizliği talebine karşılık verdi. Belediye ekipler, sanayi sitesinde peyzaj alanlarında ve orta refüjlerde genel temizlik başlattı. Belediye Başkanı Dinçer, “Bütün esnaflarımızın müsterih olsun. Sanayi sitemizin ana caddesindeki asfalt çalışmamızdan sonra çevre temizliğini de belirli aralıklarla sürdüreceğiz” dedi.

Aksaray Belediyesine bağlı ekipler, yeni sanayi sitesinde peyzaj alanlarında ve orta refüjlere gelişi güzel dökülen inşaat atıkları ve molozları ortadan kaldırmaya başladı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in sanayi sitesiyle ilgili olarak “Daha öncede olduğu gibi sanayi esnaflarımızın taleplerini yine karşıladık. Ekiplerimiz sanayimizde peyzaj alanlarını ve orta refüjleri temizledi. Çevre temizliği konusunda üzerimize ne düşüyorsa yapmaya devam edeceğiz. Biz her zaman esnaflarımızın yanındayız. Temiz bir sanayi bölgesi sadece belediyenin değil hepimizin sorumluluğu altındadır. İş birliği ve birlikte sorumluluk alarak, daha temiz daha güvenli bir çevre oluşturabiliriz” dedi.

Molozları Refüjlere Dökmeyelim!

Aksaray Belediyesi Park Bahçe ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, temizlik çalışması sürdürürken Zabıta ekipleri de gelişi güzel yerlere moloz dökmemeleri konusunda esnafları uyardı.

Aksaray Belediyesinden yapılan açıklamada yeni sanayi içerisinde moloz döküm alanı belirlendiğini ve önümüzdeki günlerde moloz döküm alanı ile ilgili uyarı levhaları ile yönlendirmelerin yapılacağı bildirildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021