ANKARA – BHA
Yayman, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” hedefiyle şehit yakınları ve gazilere hitaben kaleme aldığı mektubu değerlendirdi.
Yayman, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mektubunda, terörle mücadele sürecinin hiçbir aşamasında “pazarlık, müzakere, taviz, gizli ya da kirli girişimlere” yer verilmediğini vurguladığını belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mektubundan, “Şehitlerimizin aziz ruhlarını rencide edecek, şehit ailelerimizi ve gazilerimizi incitecek hiçbir adım atılmamıştır ve atılmayacaktır. Terörsüz Türkiye ve ardından terörsüz bölge hedefimize ulaştığımızda, bin yıllık kardeşliğimiz yeni bir merhaleye taşınacak, aramıza ekilen nifak tohumları sonsuza dek sökülüp atılacaktır” ifadelerini aktaran Yayman, bu kararlılığın Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğinin göstergesi olduğunu kaydetti.
Yayman, “TBMM’de kurulan komisyon, bu kutlu yolda önemli bir eşiğin aşıldığını göstermektedir. Cumhur İttifakı olarak teröre geçit vermeyen, evlatlarımızın huzur ve güven içinde büyüdüğü, birlik ve kardeşliğin ebediyen baki kaldığı bir Türkiye için mücadelemizi sürdüreceğiz” değerlendirmesinde bulundu.
Bu sürecin bir “devlet politikası” olduğuna dikkati çeken Yayman, “Partiler üstü olan bu mesele gündelik siyasete alet edilmemelidir. Asla bir ‘al–ver’ süreci yoktur.
Şehitlerimizin ruhunu incitecek tek bir adıma dahi izin verilmeyecektir. Amacımız, Türkiye Yüzyılı’na yakışan kardeşlik ve birlik siyasetini hakim kılmaktır.” ifadelerini kullandı.
Komisyon çalışmalarının pozitif bir iklimde devam ettiğini belirten Yayman, TBMM’de yaşanan uzlaşmanın Türkiye’nin yakaladığı ortak aklın ve stratejik vizyonun bir sonucu olduğunu ifade etti.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
29 Haziran 2026 Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
29 Haziran 2026 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır
29 Haziran 2026 Memur ve emeklinin temmuz zammı cuma günü belli olacak
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi
Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu
Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
