Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yarışmada Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Yarışmada Dereceye Girenler Ödüllendirildi

A - +

Aksaray Haberleri - 04.05.2015 - 12:24

Yarışmada Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Programda, katkılarından dolayı Başkan Haluk Şahin Yazgı adına fidan dikildiği ifade edilerek, Başkana fidan kartı hediye edildi.

Aksaray Kültür Çevre Gençlik Spor Kulübü Derneği (AKÇED)tarafından düzenlenen Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları kapsamında gerçekleştirilen “İdeal İnsan Son Peygamber’in Hayatı” konulu bilgi yarışmasının ödül töreni düzenlendi.

Yarışma ” Kur’anı Kerim’e göre peygamberler ve Tevhid Mücadelesi” kitabı üzerinden yapıldı. Türkiye geneli 81 il ve uluslararası olarak tertip edilen yarışmaya Aksaray’da 3000 kişi yarışmacı olarak katıldı.

Belediye Tiyatro Salonunda düzenlenen programa Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AKÇED Şube Başkanı Gürsel Arslan ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Yazgı yaptığı konuşmada “ AKÇED’in benim gönlümde ayrı bir yeri vardır. Göreve geldiğimiz günden beri yapmış olduğumuz çalışmalarla elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Çorbada bizimde tuzumuz olsun diye gönüllü insanların yapmış olduğu faaliyetlere katkı sağlamaya çalışıyoruz. En önemli şeylerden bir tanesi de Allah rıza için yapılan faaliyetlerdir. Geçenlerde çocuklarımızın ellerini kınaladık ve Çanakkale’ye gönderdik. Milli ve Manevi değerlerimizi ne kadar konuşursak konuşalım anlatırsak anlatalım oralara gitmek, görmek ve o anı yaşamak ayrı bir duygu olsa gerek. O duygu yoğunluğu ile buraya gelerek hem yaşantımızı değiştiriyoruz hem de daha doğru bir bakış açısı getiriyoruz. Bu noktada AKÇED’li kardeşlerimi tebrik ediyorum.” dedi.

AKÇED başkanı Gürsel Arslan ” Bir faaliyeti daha başarılı olarak tamamlamaktan gururluyuz. Ayrıca bu yarışmada AKÇED olarak Türkiye birincisi ve dördüncüsü çıkarmak ayrıca bir gururdur.” diyerek AKÇED derneği gönüllülerine bu çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Yarışma: A Kategorisi 14 yaş altı, B Kategorisi 14-19 Yaş arası, C Kategorisi 19 Yaş üstü

D kategorisi ihtisas kategorisi şeklinde düzenlendi.

A-B-C kategorilerine ilk 10 (on)’a girenlere ödülleri verildi. A-B-C kategorilerinde birincilere iphone6, İkincilere ipad air, Üçüncülere laptop, Dördüncü ve Beşincilere dijital fotoğraf makinesi ödülleri verildi. 6-7-8-9-10. lara çeyrek altın ödülleri verildi.

Ödüllerin temininde Aksaray belediyesi ana sponsor oldu. Programda katkılarından dolayı Başkan Haluk Şahin Yazgı adına fidan dikildiği ifade edilerek, Başkana fidan kartı hediye edildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021