SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yapılcan İlköğretim Okuluna kitap bağışı

Yapılcan İlköğretim Okuluna kitap bağışı

A - +

Aksaray Haberleri - 23.12.2019 - 12:18

Yapılcan İlköğretim Okuluna kitap bağışı

Aksaray Üniversitesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık öğrencileri , büyük bir özveri göstererek topladıkları kitapları Aksaray’ın Yapılcan İlköğretim Okuluna bağışladılar.
Bu etkinlik vesilesiyle topluluk üyesi öğrenciler, kitap yardımında bulundukları öğrenciler ile tanışıp sohbet etme fırsatını elde ettiler, öğrencilerin üniversite ile ilgili sorularını yanıtladılar.
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık öğrencileri, zamanlarını ayıran ve emeklerini esirgemeyen Okul müdürü Rahim Turan nezdinde öğrenci ve öğretmen arkadaşlara teşekkürlerini ilettiler.
Okul müdürü Rahim Turan; 19.12.2019 Perşembe günü Aksaray Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık öğrencileri okulumuza kitap bağışında bulunmak için ziyarette bulundular. Öğrencilerimizle oyunlar oynadılar, birlikte resimler yaptılar. Çocuklarımızla çok keyifli vakitler geçirdiler. Kendilerine bu kitap bağışından ötürü teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021