
İSTANBUL-BHA
Osimhen, Nijerya Milli Takımı Teknik Direktörü Eric Chelle’nin kendisiyle ilgili sözlerinin yanlış yorumlandığını belirterek spekülasyonlara son verilmesini istedi.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Osimhen, teknik direktör Eric Chelle ile telefonda görüştüğünü ifade etti. Chelle’nin açıklamalarının bağlamından koparıldığını belirten yıldız futbolcu, Nijeryalı çalıştırıcının Galatasaray’a büyük saygı duyduğunu ve sarı-kırmızılı ekibin maçlarını yakından takip ettiğini söyledi. Osimhen, Chelle’nin herhangi bir polemik oluşturma niyetinin bulunmadığını vurgulayarak, yapılan yorumların gereğinden fazla büyütüldüğünü kaydetti.
Nijerya Milli Takımı’nda görev almaktan her zaman gurur duyduğunu ifade eden Osimhen, Eric Chelle ile çalışmaya devam etmeyi sabırsızlıkla beklediğini dile getirdi.
Deneyimli golcü açıklamasında, “Kendisi çok saygı duyduğum harika bir teknik direktör. Herkesten bu konuyla ilgili spekülasyonları dikkate almamalarını rica ediyorum” ifadelerini kullandı.
Açıklamasının sonunda kendisine destek veren taraftarlara teşekkür eden Osimhen, “Sürekli desteğiniz için teşekkür ederim” mesajını paylaştı.
Son açıklamalarıyla birlikte yıldız futbolcu, Galatasaray’dan ayrılacağı yönündeki iddialara da dolaylı olarak yanıt vermiş oldu.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
01 Haziran 2026 Gazze’de can kaybı 72 bin 941’e ulaştı
01 Haziran 2026 Trump’tan İran açıklaması: Uzlaşmaya yakınız
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
11:48 Filo Yönetiminde Dijital Dönüşüm: Araç Takip Yazılımları İşletmelere Ne Sağlıyor?
0:00 Bursluluk sınavında 70 bin öğrenci başarı elde etti
0:00 g-Gümüşhane’ye can veren organizasyonlar şehrin geleceğine yatırımdır!
0:00 Ankara Kent Konseyi heyetinden Vali Canbolat ziyaret; Katılımcı kültür vurgusu
0:00 İstanbul’da yaşayanlar dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatıldı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
