SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Valilik Basın Müdürü Oflaz’dan Gazetemize Ziyaret

Valilik Basın Müdürü Oflaz’dan Gazetemize Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 12.02.2015 - 18:10

Valilik Basın Müdürü Oflaz’dan Gazetemize Ziyaret

Aksaray Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yaşar Oflaz, Gazeteciler Birliği Genel Başkanı ve Gazetmiz Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Sarıkaya’yı ziyaret etti.
Karşılıklı medya sorunları hakkında gündemi değerlendirilmesine müteakip, Aksaray Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yaşar Oflaz gazetemizin yayın politikası ve anında haber güncellemeleri nedeniyle tebrik ederek, İnternet medyası konusunda yasal düzenlemenin eksik olduğu bu dönemde her geçen gün bu alanda yeni siteler açılsa da İnternet Medyasında kaliteli ekibiyle teknolojiyi birleştiren site, habercilik anlayışı ve haber servisindeki hızıyla Aksaraylıların tercihi olmayı yakaladınız dedi.
Gazeteciler Birliği Genel Başkanı ve gazetemiz genel yayın yönetmeni Yaşar Sarıkaya ise Aksaray Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yaşar Oflaz bey bizi ziyarete gelerek onurlandırmışlardır. İlkler konusunda tecrübeli olan birlikhabergazetesi.com bir ilke daha imza atarak seçim atmosferi nedeniyle alt domainle Milletvekili aday adayları için ek bir sayfa ile seçimde de liderliği devam ettirmeyi planlamaktadır. “Bizlere teveccühü ve kattıkları güçten dolayı Aksaraylılara teşekkürü bir borç biliriz. Aksaraylıların bize olan teveccühüne karşı bizimde bazı sorumluluklarımız var. Öncelikle şeffaf olmak bilgi güvenirliği sağlamak sorumluluklarımızdandır. Her geçen gün yeni çalışmalar yaparken mütevazi olmaya da çalışıyoruz. dedi
Bizlerde bizi ziyarete gelen Aksaray Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yaşar Oflaz beye ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021