SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez hanımefendi şehit ailesini ziyaret etti

Vali Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez hanımefendi şehit ailesini ziyaret etti

A - +

Aksaray Haberleri - 02.03.2017 - 11:48

Vali Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez hanımefendi şehit ailesini ziyaret etti

Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez hanımefendi ile 26 Mayıs 1992 tarihinde Hakkâri Çukurca’da şehit olan P. Komando Er İmdat Pala’ın ailesini ziyaret etti.

Şehidin eşi Azime Pala ve kızı Seher Pala ile sohbet eden Vali Pekmez ile eşi Yeşim Pekmez, şehitliğin mükâfat olarak görülmesi gerektiğini belirterek, ‘Allah şehitlerimizi kendi nezdine alıyor, vatanı korumak için onlar canını verdi. Biz bugün burada rahat yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz‘ dedi.

Vali Pekmez, bütün şehit ailelerinin bu millete bu devlete şehitlerden birer emanet olduğunu şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Vali Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez’in ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden şehit ailesi, vatanın bölünmez bütünlüğü için görev yapan bütün güvenlik güçlerine dua etti. Şehit ailesi kendilerini yalnız bırakmayarak ziyarette bulunan Vali Pekmez ile eşi Yeşim Pekmez’e teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021