SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Mantı İlçe ve Belde Gezilerine devam ediyor

Vali Mantı İlçe ve Belde Gezilerine devam ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 26.06.2019 - 8:31

Vali Mantı İlçe ve Belde Gezilerine devam ediyor

Aksaray Valisi Ali Mantı İlçe ve belde ziyaretleri kapsamında Eskil ve Sultanhanı İlçeleri ile Eşmekaya Beldesine ziyarette bulundu.

İlçe Kaymakamlarından bilgi alan Vali Ali Mantı İlçe ve Belde Belediye Başkanlarına hayırlı olsun dileğinde bulunurken köy muhtarlarının taleplerini dinledi.

Aksaray Valisi Ali Mantı beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık ile birlikte Eskil, Sultanhanı ilçeleri ile Eşmekaya Beldesine ziyarette bulundu. İlk olarak ziyaret ettiği Eskil Kaymakamlığında İlçe Kaymakamı Emine Karataş’tan bilgi aldı. Vali Ali Mantı Eskil ilçesi ziyaretinde sorun ve ihtiyaçların değerlendirildiği toplantıda köy ve mahalle muhtarlarının taleplerini dinledi.

-İşler öncelik sırasına göre planlanacak

Vali Ali Mantı burada yaptığı açıklamada; kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması yönünde daha dikkatli davranılması gerektiğini vurguladı. Yatırım planlamalarının gerçeklik ve öncelik durumu değerlendirilerek yapılması gerektiğine dikkat çeken Vali Ali Mantı: “Kaynaklarımızı planlı, programlı isabetli projeler için kullanacağız. Bu noktada bütün kurumlarımız bu duruma dikkat edecek. Birlik beraberlik içerisinde öncelik sırası ve toplumun genel yararı göz önünde bulundurularak işlerimizi yapmaya gayret göstereceğiz.’ dedi.

Vali Ali Mantı beraberindeki heyet ile Eskil İlçe Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Belediye Başkanı Necati Belgemen’e çalışmalarında başarılar dileyerek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Daha sonra Eşmekaya Beldesini ziyaret eden Vali Ali Mantı Belde Belediye Başkanı İsmail Hakkı Güneş’e hayırlı olsun dileğinde bulundu.

-Birlik, beraberlik, istişare

Vali Ali Mantı beraberindeki heyet ile daha sonra Sultanhanı İlçesini ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Murat Karasu, Belediye Başkanı Fahri Solak ve ilçe protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Ali Mantı Kaymakam Murat Karasu’dan bilgi aldı.

Ziyarette bulunduğu Belediye Başkanı Fahri Solak’a çalışmalarında başarılar dileyerek hayırlı olsun dileğinde bulunan Vali Ali Mantı birlik ve beraberliğe vurgu yaparak sorunların el birliği içerisinde yapılacak istişare ve en isabetli kararlarla yapılmasının önemini belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021