SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Üyeler Dile Getiriyor ATSO Yönetimi Rapor Ediyor

Üyeler Dile Getiriyor ATSO Yönetimi Rapor Ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 28.01.2020 - 14:17

Üyeler Dile Getiriyor ATSO Yönetimi Rapor Ediyor

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak ile Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Ünver’den oluşan ATSO Heyeti üye ziyaretlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz gün içerisinde Buğdaycılar Winsa, Mangal Et ve Perek Giyim’i ziyaret eden ATSO Heyeti, üyelerin dile getirmiş olduğu konuları rapor ederek çözüm noktasında çalışmalar yapıyor.

Ziyaretlere ilişkin olarak açıklamalarda bulunan ATSO Başkanı Göktaş, yaptığı açıklama da; “2020 Yılında farklı bir anlayış ve yaklaşım içerisinde üye ziyaretlerimize devam ediyoruz. Yaptığımız bu ziyaretlerde sohbetten öte sorunları ve beklentileri rapor ederek önce yönetim kurulumuzla paylaşıyor sonrasında ise çözüm odaklarına iletmek üzere çalışma yapıyoruz.

Bu hafta içerisinde yaptığımız ziyaretlerde üyelerimiz bizlere genel olarak imalat sektöründe KDV’lerin 2020 yılı için yüzde 8’lere çekilerek firmaların zor dönemi rahat atlatarak yeniden sıçrayışa geçmesini, Deneyimli Personellerin yetiştirilmesini, Tekstil İmalatındaki firmaların çırak sorununun önüne geçilmesi için Aksaray’daki Meslek Liselerinde Tekstil Bölümlerinin açılmasını, Yatırım Ön Bilgilendirme Ofislerinin Kurulmasını ve yatırımcıları yönlendirmesini ve Yurt Dışı Fuarlara daha fazla katılım gösterilmesini dile getirdiler. Bizler Üyelerimizden gelen bu sorunların tamamını rapor ederek çalışmalarımıza ve lobicilik faaliyetlerimize başlayacağız. İnşallah her bir üyemizin sıkıntısına mümkün olduğunca çözüm bulmaya çalışacağız. Aksaray İş Dünyasının Öncü Kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odamız Ortak Aklın Gücüyle 2020 yılını üyelerinin menfaatleri doğrultusunda etkin ve verimli bir şekilde geçirecektir. Üye ziyaretlerimize ara vermeden devam edeceğiz” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021