Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Umudunuzu Yitirmeyin, Herkesin Yanında MHP Var!

Umudunuzu Yitirmeyin, Herkesin Yanında MHP Var!

A - +

Aksaray Haberleri - 26.05.2015 - 16:19

Umudunuzu Yitirmeyin, Herkesin Yanında MHP Var!

MHP Milletvekili Adayı Tuğrul KARACAER Ağaçören ilçesini ziyaret etti.Seçim çalışmaları kapsamında sık sık ilçe ve köyleri ziyaret eden milletvekili adayları Ağaçören de sanayi esnafının sorunlarını ve dertlerini dinlediler.
Tuğrul KARACAER esnafla tek tek ilgilenirken Ağaçörenin sorunları ve çözüm yolları hakkında bilgide verdi. Ağaçören’in 13 yıldır hizmet alamadığını ve her geçen gün gerilediğini söylerken bunun sadece Ağaçören’e has bir durum olmadığını tüm ilçe ve köylerimizin yalnız bırakıldığını söyledi. Eğer ki Ağaçörenli hemşerilerimiz gelen hizmetten memnun ise, mazot gübre fiyatlarından memnun ise dolardan eurodan memnun ise enflasyondan dış borcumuzdan memnun ise desteklediği partiye oy vermeye devam etsin. Ancak anlaşılıyor ki hiç biriniz memnun değilsiniz o halde takım tutar gibi parti tutmanın bir mantığı yok gelin hep birlikte MHP’de buluşalım. Bu defada tek başına MHP diyelim. Çünkü artık Ağaçöreninde Aksarayında kaybedecek vakti kalmamıştır.13 yıldır bırakın hizmeti olanda yok edilmiştir. Ağaçören hastanesi ilçe devlet hastanesi görüntüsünden çıkmış sağlık ocağı haline getirilmiş. En küçük hastalığın tedavisi için bile Ağaçörenli hemşerilerim Ş.Koçhisara,Aksaraya gitmek zorunda kalmaktadır.Yine ilçedeki bir çok kamu kurumu kapatılmış olup vatandaşımız çevre ilçelere ve Aksaraya yönlendirilmektedir.Eğer ki Ağaçörenli bu durumu kabulleniyorsa diyecek bir şeyimiz yok ancak itiraz ediyorsa sandıkta hesabını sormalıdır.Vatandaşlarımız artık hizmete oy vermeli eğer hizmet gelmiyorsa da hesabını sormalıdır.Biz iktidar olup yapmaz isek bize de sormalıdır diyerek umutsuzluğa kapılmayın esnafın köylünün vatandaşın yanında olan MHP ve adayları var o nedenle buradan müjdeyi veriyorum Umudunuzu yitirmeyin MHP geliyor dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021