SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Türk ve Türkiye yüzyılının meşalesi Aksaray’dan yakılacaktır

Türk ve Türkiye yüzyılının meşalesi Aksaray’dan yakılacaktır

A - +

Ana Manşet - 20.05.2023 - 23:50

Türk ve Türkiye yüzyılının meşalesi Aksaray’dan yakılacaktır

MHP Aksaray Teşkilatı ve MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı parti binasında yaptıkları basın toplantısında konuşan Milletvekili Kaşlı; Bildiğiniz üzere 14 Mayıs 2023 tarihinde yurt içi ve yurt dışında yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi ülkemiz genelinde neredeyse sonuçlanmıştır.

MHP olarak 2018 Milletvekili Genel seçimlerinde Aksaray’ımızı TBMM’de % 20,66 oy oranı ile temsil etmişken; 2023 Milletvekili Genel Seçimlerinde bu oranı %21.01’e taşıyarak Aksaray’ımız adına önemli bir zafer kazanmış bulunmaktayız.

Bu kazanımı zafer olarak nitelememin sebebini daha önce de ifade etmiştim ancak yeniden önemle altını çizmek isterim.

Aksaray ya yakın olan çevre illerimizde bildiğiniz üzere partiler seçimlere ittifak olarak girmiş ancak Aksaray da her parti münferit olarak seçimlere katılmıştır. Bunun yanında hem ulusal basında hem de yerel basında ciddi bir yıldırma yıpratma politikası izlenmiş, her fırsatta MHP’nin oyları olduğunun çok altında gösterilerek bir itibar suikastine girişilmiştir.

İşte kazandığımız zafer; Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ Beyi, Sayın Cumhurbaşkanımızı ve dolayısı ile bizleri hedef alan tüm küresel odakların oyuncağı olmuş terör işbirlikçilerine karşı kazanılmıştır.

Karşımızda 7 düvel 7 parti birleşerek girdikleri bu seçimden MHP oylarını artırarak alnının akıyla çıkmış ve ülkesinin geleceğine oy veren her bir vatandaşımız siyaset tarihine adını altın harflerle yazmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi aldığı yüksek oy oranı ile siyasi arenada 3. Parti konumunu yakalamış ve buna paralel olarak Aksaray da 54 yıllık tarihimizde ilk kez üst üste 2 defa milletvekili çıkarmıştır.

Bu zaferin kazanılmasında gece gündüz mücadele eden değerli milletvekili adaylarımıza, teşkilat başkanlarımıza, partililerimize ve tüm hemşehrilerime bir kez daha sizler aracılığı ile can-ı gönülden teşekkür ediyorum.

Aksaray’ımızı TBMM de temsil ederken 27. dönemde çalışma arkadaşlarımızla önceliğimiz her zaman hemşehrilerimizin kendisi olmuş hiçbir zaman partisi olmamıştır.

Bizim kapımız önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde partilimiz olan ve ya olmayan tüm hemşehrilerimize açıktır.

Bizim ülkümüz vatan ve millettir. İlkemiz ise milletimize hizmettir. Samimiyetle ve tüm gücümüz ile milletimizin yanında; Aksaraylı hemşehrilerimizin7 gün 24 saat hizmetlerindeyiz.

Aksaray’ımız 2023 Genel Seçimlerinden alnının akıyla çıkmış Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakına büyük bir teveccüh göstermiştir.

Cumhurbaşkanımız açıklanan kesin sonuçlara göre Türkiye genelinde %49,52, Aksaray da ise %71,53 oranında oy almıştır. Bu demektir ki Aksaray terör odaklarının kurduğu baskıyı bertaraf ederek iradesini; istikrardan, huzurdan, kardeşlikten, barıştan ve güvenden yana kullanmıştır.

Şimdi önümüzde Cumhurbaşkanlığının 2.tur seçimleri vardır. Tüm kalbimle inanıyorum ki; Aksaray bu dik ve dirayetli duruşunu daha da perçinleyerek iradesini sandığa yansıtacaktır. Aksaray inşallah vatanına ve milletine bir kez daha güçlü bir şekilde sahip çıkacak Lider Ülke Türkiye’nin geri döndürülemez yürüyüşüne güç katacaktır.

Türk ve Türkiye yüzyılının meşalesi Aksaray’dan yakılacaktır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021