SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Turizm Fakültesinin Yeni Dekanı Prof. Altaş Oldu

Turizm Fakültesinin Yeni Dekanı Prof. Altaş Oldu

A - +

Ana Manşet - 11.12.2023 - 17:31

Turizm Fakültesinin Yeni Dekanı Prof. Altaş Oldu

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Turizm Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Aysu Altaş atandı. Atamanın ardından fakültede bir devir-teslim töreni gerçekleştirildi.

Görevi Prof. Dr. Hediye Erdoğan’dan devralan Altaş, şehir ve turizm paydaşlarıyla eşgüdüm içinde çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Turizm Fakültesinin kampüsün etkin birimlerinden birisi olduğunu, gerek eğitim-öğretim gerekse bilimsel üretim bakımından iyi bir noktada yer aldığını ileten Dekan Altaş, iyi ve güzel tüm işleri geliştirerek sürdüreceklerini vurguladı. Prof. Hediye Erdoğan’ın görev süresi boyunca çok kıymetli işler ürettiğine de vurgu yapan Dekan Altaş, “Sayın Hocamıza emekleri ve çalışmaları için çok teşekkür ediyoruz. Yine el birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Prof. Erdoğan da yeni görevinde Altaş’a başarı dileklerinde bulundu. Çiçek ve hediye takdimlerinin ardından Altaş, Turizm Fakültesi Dekanlığı görevine başladı.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş da Turizm Fakültesinin şehirle entegrasyon çalışmalarının temel dinamiklerinden birisi olduğunu söyledi ve Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Aysu Altaş’ı tebrik etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021