SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Tüm Avukatlarımızın Günü Kutlu Olsun

Tüm Avukatlarımızın Günü Kutlu Olsun

A - +

Aksaray Haberleri - 04.04.2018 - 16:09

Tüm Avukatlarımızın Günü Kutlu Olsun

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ‘5 Nisan Avukatlar Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Yazgı, mesajında adalete duyulan güveni artırmanın, vatandaş ve devlet ilişkisini pekiştirmenin yegâne temelinin adli yargı işleyişiyle mümkün olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Hukuk devletinde tüm vatandaşların temel hak ve özgürlüklerin anayasa ve yasalarla koruma altına alındığını söyledi.

Başkan Yazgı, “Bu çerçevede hukuk sisteminde savunma işlevini yerine getiren avukatların, kurum veya kişileri hakları konusunda bilgilendirip, yönlendirerek veya hakların alınıp korunmasına yardımcı olarak önemli bir görevi icra etmektedirler. Adalete olan güveni artırmak, vatandaş ve devlet arasında ilişkiyi güçlendirmek bilinci taşıyan Avukatlarımızın sunduğu hizmet bir kamu hizmetidir. Bu bağlamda avukatlık görevini icra eden tüm avukatlarımızın günü kutlu olsun” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021