SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Eğitim » TRT’nin Uzman İsimleri İletişim Öğrencileriyle Buluştu

TRT’nin Uzman İsimleri İletişim Öğrencileriyle Buluştu

A - +

Eğitim - 21.06.2021 - 15:33

TRT’nin Uzman İsimleri İletişim Öğrencileriyle Buluştu

TRT ve Aksaray Üniversitesi (ASÜ) İletişim Fakültesi iş birliğiyle hazırlanan “İletişim ve Medya Eğitimi” isimli çevrim içi eğitim programı, öğrencilerin yoğun katılımı ile tamamlandı.

 

TRT ile akademik dünya arasında köprü kurmak amacıyla düzenlenen “İletişim ve Medya Eğitimi” programı kapsamında, TRT’nin alanında uzman isimleri ile ASÜ İletişim Fakültesi öğrencileri üç gün süreyle bir araya geldi. Spiker Selin Iğnak Özgür, Video Editörü Mert Celal Özkan, Dijital Kampanyalar Uzmanı Sümeyye Olcay, Editör Ogün Öcek, Prodüktör Filiz Özdemir Arıcıoğlu ve Editör Galip Eraydın, programa eğitmen olarak katıldı. TRT İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığından Derya Gümüş ve Geleceğin İletişimcileri Yarışması Kurumsal İletişim Temsilcisi Nurten Erdem de öğrencilere bilgi verdi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği eğitim programında, “TRT’de Kariyer Hayatı,” “Topluluk Karşısında Konuşma ve Etkili Hitabet,” “Temel Diksiyon Kuralları,” “Dijital Video Hikâye Anlatımı,” “Dijital İçerik Pazarlama,” “Dijital Medyada İçerik Yönetimi,” “Arama Motoru Optimizasyonu,” “TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması Tanıtımı,” “Radyo Yayıncılığı” ve “Uluslararası Habercilik” konu başlıkları anlatıldı.

 

Öğrenciler, eğitim çalışmalarının son derece verimli geçtiğini belirterek, bilgilendirici ve eğlendirici bir etkinlik olduğunu söylediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021