SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Trafik denetimleri devam ediyor

Trafik denetimleri devam ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 25.09.2017 - 9:04

Trafik denetimleri devam ediyor

Güvenli trafik uygulamaları kapsamında planlanan denetim faaliyetleri devam ediyor.

Şehir içinde ve şehirlerarası yol güzergahlarında polis ve jandarma ekiplerinin ortaklaşa yürüteceği denetim faaliyetlerinin artarak devam edeceğini ifade eden Vali Aykut Pekmez; güvenlik güçlerinin yaptığı uygulamalarda aranan şahıslar ile güvenli trafik için araçların kontrol edildiğini bildirdi.

Vali Pekmez Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin 4 trafik ekibiyle belirlenen 12 noktada 08:30-23:00 saatleri arasında uygulama yaptığını belirterek; modifiye edilen araçlar ile plaka tescilsiz motosikletlere yönelik yapılan kontrollerde toplam 196 araç ve sürücüsünün kontrol edildiğini söyledi.

Araçlarda sonradan yapılan değişikliklerin trafik güvenliği açısından uygun olmayacağını belirterek bu konuda araç sahiplerini uyaran Vali Pekmez; standart dışı siyah film ve abartı egzoz ile diğer konularda denetim yapılmaya devam edeceğini bildirdi.

Vali Pekmez; yapılan uygulama sonunda 2 plakasız motosiklet olmak üzere toplam 9 aracın trafikten men edildiğini, 3’ü sürücü belgesi bulunmayan toplam 30 araç sürücüsüne 14.362TL para cezası uygulandığını söyledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021