SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Özel Haber » Tektaş ve Baget Pırlanta Kolyelerde %55 İndirim

Tektaş ve Baget Pırlanta Kolyelerde %55 İndirim

A - +

Özel Haber - 27.08.2021 - 10:04

Tektaş ve Baget Pırlanta Kolyelerde %55 İndirim

Craft Pırlanta 20 yıldır süren sektör tecrübesi ile çok başarılı tasarımlara imza atan bir marka olarak karşımıza çıkmaktadır. Kaliteden asla ödün vermeden tasarımlarını gerçekleştirmekte ve uygun fiyatlı ürünleri ile müşteri memnuniyetini en üst düzeyde yaşatmaktadır. Uluslar arası sertifikalı ürünleri ile her zaman en iyi kalite garantisi vermekten çekinmemektedir.

Ayrıca Craft Pırlanta 20. Yılına özel olarak %55e varan indirimlerle kaliteyi uygun fiyata sunmaya devam etmektedir. Bu özel indirimlerde baget kolye, yüzük ve bileklik gibi aksesuarları tercih ederek modern çizgileri hayatınızda yansıtabilir veya klasikten vazgeçmeyenler için klasik modellerden birini tercih edebilirsiniz. Tercihiniz ne olursa olsun Craft Pırlanta sizi hep en iyiyi sunmakta kararlıdır.

En Güzel Modeller ile Özel Hissedin

İstanbul Kapalıçarşı’da başlayan yolculuğunda Craft Pırlanta dünyaya açılmak için e-ticaret alanında da önemli atılımlar gerçekleştirmektedir. www.craftpirlanta.com internet sitesi üzerinden online satışlarına da devam etmektedir. Üstelik indirimli fiyatlar şubede olduğu gibi online alışverişlerde de geçerli olarak devam etmektedir.

Tektaş kolye, tektaş yüzük, beştaş yüzük gibi sınırsız seçenek arasından dilediğinizi seçebilir ve ışıltınızla göz doldurabilirsiniz. Değerli taşların getirmiş olduğu zarafet ile her ortamda ilgiyi üzerinizde hissetmenin keyfini yaşamak için sizleri de şubemize ya da online alışveriş için nerede olursanız olur internet sitemize davet ediyoruz. Gelin bu deneyimi hep birlikte yaşayalım ve en özel en dikkat çekici tasarımları birlikte keşfedelim.

Değerli Taşlar ile Göz Kamaştırın

Değerli taş denince akla ilk gelen ve en çok tercih edilen taş olan pırlanta kolye, yüzük ve küpe gibi pek çok formda tasarlanarak müşterilere sunulmaktadır. Pırlantanın ışıltısı her kadının ilgisini çeker ve herkes ışıldayan takıları ile ilgiyi üzerine çekmek ister. Biz de Craft Pırlanta olarak ilgiyi üzerinize çekmekle kalmıyor yenilikçi tasarımlarımız ile her zaman ilgi odağı olmanızı da sağlıyoruz. Takılarınız siz nerede olursanız olun ilgiyi üzerine toplayacak ve size kendinizi özel hissettirecek. Craft Pırlantaya gelin ve sizin için en özel en uygun takılarımızı birlikte bulalım. Geleceğe ışıltınızı birlikte katalım.

 

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021