SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Tayyib Kanarya Aksaray Spor’da

Tayyib Kanarya Aksaray Spor’da

A - +

Aksaray Haberleri - 01.02.2021 - 23:12

Tayyib Kanarya Aksaray Spor’da

3 .ligde şampiyonluk için kadrosuna önemli takviyeler yapan temsilcimiz Aksarayspor’da ara transferin son günü 2 .lig ve 3 .liglerin golcüsü olan Manisa Futbol Kulübünden 25 yaşındaki Tayyib Kanarya transferi ile rakiplerine önemli bir çalım attı.
Siyah beyazlı yönetim ara transferin bitmesine sayılı saatler kala Tayyib Kanarya’nın sezon sonunda kadar kiralık transferinin bittiğini açıklamaları taraftarı heyecanlandırdı.
Manisa Futbol Kulübünden forma giyen 25 yaşındaki golcü oyuncusu Tayyib Kanarya bu sezon ilk devre 18 lig 2 kupa olmak üzere 20 maça çıktı ve 2 kez gol sevinci yaşadı.
Tayyib Kanarya 17 ekim 1995 yılında Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde dünyaya geldi. Futbola Kayseri’de başladı.
Profesyonel futbol hayatı ile 2014 yılında Erciyes spor ile tanıştı. Yükselen formu ile dikkat çeken Tayyip Kanarya 2 .liglerin golcüsü oldu. Kastamonu ve Bayburt takımlarında attığı goller ile hem şampiyonluk hem gol krallığı yaşadı. Futbol kariyerinde Erciyes, Pazarspor, Kastamonu, Manisa futbol kulübü Bayrampaşa, Bayburtspor, Bandırma takımlarında forma giydi.
Tayyib Kanarya 7 yıllık profesyonel futbol yaşantısında olmak üzere 7 ayrı takımın formasını terletirken 124 maçta 41 kez fileleri sarstı.
Siyah beyazlıların yeni golcüsü Tayyip Kanarya 15 yıllık profesyonel futbol serüveninde Ziraat Türkiye kupasında 6 maç 5 gol , 3. Ligde 15 maç 5 gol, 2.ligde 99 maç 34 gol, TFF 1.ligde 4 maç 2 gol kaydetti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021