SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Taşpınar’daki hırsızlar tutuklandı

Taşpınar’daki hırsızlar tutuklandı

A - +

Ana Manşet - 13.04.2022 - 13:56

Taşpınar’daki hırsızlar tutuklandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

Aksaray İli Merkez İlçe Akçakent Köyü Muhtarı R.D. (1979-E) isimli şahıs 08.04.2022 tarihinde Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Taşpınar Jandarma Karakol Komutanlığına müracaatta bulunarak, köye yaklaşık 3 km mesafede bulunan su deposuna ait (2) adet güneş paneli, (4) adet akümülatör ve (50) metre uzunluğunda elektrik kablosunun çalınmış olduğunu beyan ederek ihbarda bulunmuştur.

İhbarın alınmasını müteakip olaya derhal reaksiyon gösteren, Taşpınar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda olay yerinde ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren kişilerin O.Ç. (1981-E), F.K. (1995-E) ve H.K. (1985-E) isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş olup, şüpheliler düzenlenen operasyonla Merkez İlçe Taşpınar Kasabasında gizlendikleri yerde yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüphelilerin yapılan sorgulamasında O.Ç. isimli şahsın Merkez İlçeye bağlı Karacaören, Akçakent ve Gözlükuyu köylerinde farklı tarihlerde meydana gelen toplam (3) ayrı faili meçhul hırsızlık olayının da faili olduğu tespit edilmiştir.

Gözaltına alınan O.Ç. (1981-E), F.K. (1995-E) ve H.K. (1985-E) isimli şüpheli şahıslar, adli makamlara sevk edilmiş olup, H.K. isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, O.Ç. ve F.K. isimli şahıslar ise tutuklanarak Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021