SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Susuz Kaymakamı Furkan Öztürk, Yeni Hükümet Konağı restorasyonunu inceledi

Susuz Kaymakamı Furkan Öztürk, Yeni Hükümet Konağı restorasyonunu inceledi

A - +

Yerel Haberler - 14.07.2026 - 0:00

KARS – BHA 

Çalışma alanını gezen Kaymakam Öztürk, yürütülen restorasyon faaliyetleri hakkında yüklenici firma yetkilileri ve ilgili kurum temsilcilerinden bilgi aldı. İncelemeler sırasında çalışmaların son durumu, planlanan süreç ve tamamlanma aşamaları değerlendirildi.

Kamu hizmetlerinin daha modern ve işlevsel bir ortamda sunulmasını hedefleyen Yeni Hükümet Konağı’nın restorasyon çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğünü belirten Kaymakam Öztürk, işlerin planlanan takvim doğrultusunda ve kaliteli bir şekilde tamamlanmasının önemine dikkat çekti.

İnceleme programı, teknik ekipten alınan bilgilerin ardından sona ererken, restorasyonun tamamlanmasıyla birlikte Yeni Hükümet Konağı’nın Susuz halkına daha etkin ve kaliteli kamu hizmeti sunmasına katkı sağlaması hedefleniyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021