SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Şehir Fırsatları » SPRINGLIFE ALKALI SU CANLANDIRMA CİHAZI

SPRINGLIFE ALKALI SU CANLANDIRMA CİHAZI

A - +

Aksaray Şehir Fırsatları - 10.09.2015 - 12:46

SPRINGLIFE ALKALI SU CANLANDIRMA CİHAZI

Fırsat Hakkında

0546 569 44 34

2,650 TL

Fırsat Detayları

SPRINGLIFE ALKALI SU CANLANDIRMA CİHAZIMIZ:
► Alkali iyonize su, mükemmel bir bağışıklık sistemi koruyucusudur.
► Antioksidan yapısıyla vücuttaki asit/alkali dengesini korur.
► Mikro yapısı ile hücrelerde mükemmel nemlenme (hidratasyon) sağlar.
Vücudun hücre seviyesinde yenilenerek genç, sağlıklı ve diri kalmasına yardımcı olur.
► İçerdiği yüksek değerde negatif iyonlar ile hastalıklara ve erken yaşlanmaya sebep olan “serbest radikal”leri temizler.
► Vücudumuzda uzun yıllar biriken asidik toksinleri nötralize ederek arınmaya yardımcı olur.
► İç filtre ve ön filtreler şehir suyunda bulunabilecek çeşitli kirlilikleri arındırır.
Sağlıklı yaşamanın en önemli şartlarından birisi alkali su içmek ve kristal tuz kullanmaktır. Hepsinin çözümü için doğru adres burada.

EĞER HER GÜN DÜZENLİ OLARAK İYİLEŞTİRİLMİŞ CANLI – ALKALİ SU İÇİLİRSE KANSER DAHİL TÜM HASTALIKLARIN % 80 ORANINDA AZALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. (Dünya Sağlık Örgütü WHO) Bir insanın günde kilosuna bağlı olarak 2 – 3 lt arasında su içmesi gerektiğini artık hepimiz öğrendik. Ve suyun yerine de hiçbir sıvının yada içeceğin geçemeyeceğini de öğrendik. Aslında hayatımızın 3 temel olmazsa olmazının yerine her hangi bir alternatif yoktur. Hava, su ve tuzun yerini başka hiç bir şey tutmaz. SpringLife canlı iyonize su cihazımız ters ozmos sistemi ile suyu zararlı bileşenlerinden ayrıştırırken ayrıca uyguladığımız özel bir takım filtre sistemi ile de suyun ph seviyesini insan için minimum gerek olan 7.5 ve üzeri değerlere taşırken bir yandan da su moleküllerini bedenimizdeki hücrelere nüfuz edebilecek kadar küçük parçacıklara ayırmaktadır. Uzmanlar vücudumuzun %70 nin su olduğunu ve bu değerin bazı organlarımızda %80-85’e kadar yükselmekte olduğunu ifade etmektedirler. Su ve tuz konusunda kitabı olan biofizikçi dr Peter Ferreira konu ile ilgili şu sözleri söylemektedir: “Eğer içtiğimiz su canlı iyonize değilse günde 100 lt su bile içilse vücuttan elek gibi süzülür ve dışarı atılır, hücrelere nüfuz etmez ve su vücuttaki temizlik ve besleme görevini yapamaz” Peter ferriera’nın da kitabında bahsettiği gibi her bedenin canlı gıdalara ihtiyacı vardır ve bunların başında da su gelmektedir. İşte sizlere evinizde canlı alkali ve iyonize su üretmenize imkan veren ve bunun sonucunda sağlıklı yaşamanızı sağlayacak cihazınız kullanımınıza hazırdır.

CANLI (İYONİZE) SU, DİĞER HİÇBİR SUDA BULUNMAYAN 13 FARKLI İÇERİK VE ÖZELLİĞE SAHİPTİR:
1) Canlı su hexagonal (altıgen) şekillidir (kar tanesi gibi). Dünyada içilebilecek en sağlıklı içme suyu olarak görülmektedir. Aynı zamanda pentagonsal şekilli su [ örneğin damıtılmış suyun %97’si pentagonsal (beşgen şekillidir) ] ölü sudur. Balık, ve yosunlar pentagonsal (beşgen) şekilli moleküler su içeriğini içerirler bu nedenden ötürü çok kısa ömürlüdürler ve çabuk ölürler.
2) Canlı su hidrojen bağı ile yapılandırılmış sudur. İnsan bedeninde meydana gelen tüm Bio-kimyasal süreçler hücre düzeyinde gerçekleşmektedir. Bu hayati süreçlerin idame ettirilmesi aşamasında hidrojen bağı ile yapılandırılmış su çok önemli bir rol oynamaktadır.
3) Canlı su hareketli sudur. Suda bulunan elektronlar ya sağa ya da sola doğru dönerler. Eğer elektronlar hızlı biçimde sola doğru dönüyorlarsa bu o suyun canlı ve hayatta olduğunun bir göstergesidir. Sadece iyonize su bu kaliteye sahip bir sudur.
4) Canlı su düşük yüzey direncine sahip tek sudur. Bu durum suyun ve gıdaların vücut tarafından çok daha iyi emilmesine yardımcı olur.
5) Canlı su çok yüksek bir alkali pH düzeyine sahiptir. Diğer sulardan 100 ila 1000 kat daha fazla Alkalidir. Alkali su vücutta oluşan asidi (asidozu) bedenden uzaklaştırır ve alkali düzeyini artırarak hastalıkları ve hastalıkları oluşturan nedenleri minimize eder.
6) Canlı su süper iletim içeriklerine sahiptir. Sadece iyonize su elektrik yükünü taşıyabilir ve bu durum suya canlılık veren bir yapının oluşmasına neden olur.
7) Canlı su 4 ile 6 H2O molekülü içeren molekül kümeleri içerir. Nükleer Manyetik Rezonans diğer sularda yapının 3 kat daha yoğun olduğunu göstermiştir. Diğer sular 10 ile 15 H2O molekülü içermektedir. Bu kümelenme redüksiyonu (azaltılması) hücresel iyonize su emilimini artırır.
8) Canlı su “saf veya bakir su” olarak tanımlanmaktadır. Suyun temas içine geçtiği her şey su üzerinde elektromanyetik frekans izi bırakmaktadır. Negatif frekanslar Kanser gibi hastalıklarla ilişkilendirilmekte olup iyonize su frekans yükü “reset” yüksüz EMF yapısına sahip sudur.
9) Canlı su küçük su molekül kümelerine sahip sular hücrelerdeki su kanallarından geçmek kaydı ile hücreye nüfuz ederler ve hücre temizlenmesini sağlarlar. Büyük su molekül kümelerine sahip sular hücrelerdeki “Su Kanalları”ndan geçip hücreye nüfuz edemezler.
10) Bir bardak canlı suda milyonlarca Hydroxyl iyonu (-OH) mevcuttur. Canlı suyun haricindeki hiçbir su bu yapıya sahip değildir. Hydroxyl iyonları Kanser oluşturan sebepleri ve yıkıcı serbest radikalleri ‘nötralize’ eden iyonlardır.
11) Canlı su Oksijen ve Hidrojen molekül açısını artırmak kaydı ile bendenin oksijenlenmesini sağlar. Canlı suyun haricindeki mevcut hiçbir su bu yapıya sahip değildir.
12) Canlı su pozitif polariteye sahiptir. Diğer suların tamamına yakını negatif polariteye sahiptirler. Sadece pozitif polariteye sahip su hücresel düzeyde toksinleri bağlayarak vücudun arınmasını sağlar.
13) Canlı su yüksek oranda pozitif yüke sahiptir. Bu durum hücrelerin birbirlerine verimli biçimde foton transferi iletmelerine sebep olarak üretici ve hayati hücreler arası iletişimi artırır. Canlı su diğer suların tamamından binlerce kat daha sağlıklıdır. Canlı su içen herkes iyonize su içmeyenlere nazaran çok daha sağlıklı ve uzun bir ömür sürdürürler.
Böyle bir su içmek için bizimle irtibat kurabilirsiniz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com
SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021