SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sosyal Bilimler Enstitüsü İçin Yeni Programlar Onaylandı

Sosyal Bilimler Enstitüsü İçin Yeni Programlar Onaylandı

A - +

Aksaray Haberleri - 12.05.2020 - 12:56

Sosyal Bilimler Enstitüsü İçin Yeni Programlar Onaylandı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde faaliyet gösterecek olan yeni programların, YÖK tarafından kabul edildiğini belirtti.

Bir süre önce YÖK’e, İngilizce İktisat Tezli Yüksek Lisans programı ve disiplinler arası faaliyet gösterecek Maliye ve Mali Yönetim Anabilim Dalı kurularak, bu anabilim dalına bağlı Tezli ve Tezsiz Maliye ve Mali Yönetim Yüksek Lisans programlarının açılması için başvuruda bulunulmuştu. ASÜ’nün başvurusu Yükseköğretim Yürütme Kurulu Toplantısı’nda incelendi ve kabul edildi. Şahin, hayatta karşılığı olan bölüm ve programlarla büyümeye devam ettiklerini, eğitimin niteliğini daha da geliştirmek adına yapılması gereken tüm çalışmaları titizlikle takip ettiklerini kaydetti.

Yeni programların hayırlı olması dileklerinde bulunan Rektör Şahin, “Başvuru sürecinden kabul sürecine kadar, çalışmamıza emek veren ve katkı sunan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021