SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sorumluluğumuzun Farkındayız

Sorumluluğumuzun Farkındayız

A - +

Aksaray Haberleri - 12.11.2018 - 13:21

Sorumluluğumuzun Farkındayız

24 Haziran seçimlerinin ardından; hiç durmadan ve yorulmadan yerel seçimler için çalışma yürüttüklerini belirten AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Mart ayında yapılacak yerel seçimler Türkiye’nin yükselişi için kritik öneme sahip. Bu nedenle hedefimiz yerel seçimlerde yine Aksaray’ı bir numaraya taşımak” dedi.

Her seçim öncesi ve sonrası olduğu gibi 31 Mart 2019’da yapılacak seçimlerde de çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirten Başkan Altınsoy, “Çok çalışırsak, birlik ve beraberlik içinde olursak, sayımızı arttırarak, inanarak, azim ve yorulmadan yolumuza devam ederiz. Birlik ve beraberlik içinde omuz omuza ilerleyeceğiz. Aksaray halkı bugüne kadar bizlerden desteğini hiç esirgemedi. Her seçimde yanımızda olan halkımıza mahcup olmamak için var gücümüzle çalışacağız. Bundan sonra da gönül teşkilatçılığı yapacağız” dedi.

Aksaray’da hizmet görevini aldıkları günden bugüne kadar yapılan en büyük değişimin Aksaray’ın baştan aşağı yenilenmesi olduğunu söyleyen Başkan Altınsoy; gerçekleşen değişimin AK Parti teşkilatları, Milletvekillerinin, belediye başkanlarının birlikte gösterdiği çalışma ve çaba ile olduğunu vurguladı.

Gerçekleştirilen yatırımlar ile Aksaray’ın sürekli gelişerek büyük bir cazibe merkezi haline geldiğini aktaran Altınsoy, 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Aksaray’ın AK Parti’ye desteğinin artarak devam edeceğinden yana hiç kuşkularının olmadığını dile getirdi.

Türkiye’nin 24 Haziran seçimleri sonrasında çok önemli bir değişime ve yeni bir sürecin başlangıcına adım attığını belirten Altınsoy; bu sürecin 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler ile daha da güçlenerek devam edeceğini sözlerine ekledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021