SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Sorumlular gereken ceza ile cezalandırılmalı

Sorumlular gereken ceza ile cezalandırılmalı

A - +

Ana Manşet - 09.06.2022 - 10:50

Sorumlular gereken ceza ile cezalandırılmalı

Aksaray STK platformu icra kurulu adına İlhan DEMİR yaptığı açıklamada; Bütün insanlığın ve özelde de bu cennet memleketimizin kanayan yaralarindan olan, gençliğimizin manevi çöküntüsu, içinde bulunduğu buhran hali, sorumsuz, bilinçsiz, akl-i evvel hal ve davranışları, bizleri derinden üzmektedir. Gençliğimizin, içler acısı haline, kanayan yarasına, derman olabilmek için herkes üzerine düşeni yapmalı. Bizlerde STK örgütleri olarak üzerimize düşeni yapmayı inancımızın ve tüm değerlerimizin bir gereği olarak görmekteyiz.
Tüm dünyada toplumların inanç değerleri kutsal sayılır. İnanmayanların da saygı duyması beklenir. Biz Müslümaniz ve bu aziz millette inanç ve İslami değerlerine bağlıdır. Bir okulda yüce kitabımız Kuran’ı Kerim e kendini bilmezler tarafından yapılan bu menfur, ahlaksız, alçak, saldırıyı kınıyor. Bu saldırının bizleri ve tüm aziz milletimizi derinden yaraladığı bilinmeli, sorumluların gereken ceza ile cezalandırılması beklentisi ile kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021